Cu un Dacian nu se face primavara!


Ieri a fost primul ministru Ciolos in Parlament sa le prezinte gainarilor starea natiei – de fapt, omul era programat la o executie publica, trebuia sa fie calcat in picioare de dragnea si compania. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si ardeleanul nostru a venit blindat de cifre. Care, vorba reputatului filozof nea Puiu, vorbeste. Si au vorbitara – pe scurt avem ceva crestere economica si ceva locuri de munca, deci nu stam chiar prost. Mai mult, porcozaurul ala de dragnea si-a luat-o un pic in bot, asa fiindca tinea lectii de competenta si patriotism. Ironia e fina: un condamnat penal ii tine lectii de competenta unui fost comisar european.

Astea au fost faptele si cu asta v-ati racorit ieri pe facebook cu totii, mama ce i-a zis-o Ciolos porcului aluia de dragnea. Cateva lucruri va scapa insa, dragii mei. Pe facebook sau hotnews nu e viata reala – un procentaj mic se informeaza si comenteaza online. Restul, la televiziuni: A3, realitatea, rtv samd. Acolo, surprize, surprize – marele patriot roman dragnea a maturat podeaua cu guvernul asta incompetent si obraznic condus de omul strainilor, Ciolos. Nu l-au facut muci in parlament, il toaca pe televiziuni. C-asa-i in tenis.

Dar nu asta-i important prieteni, nu asta a fost grav. Porcul ala de oprea a scapat de urmarirea penala. DNA-ul si ai lor vroiau sa-l ancheteze pentru omor in culpa. OMOR bai, nu coruptie, nu trafic de influenta, nu mizilicuri. Colegii lui de hotie au zis pas. Nu. N-anchetezi nimic. De ce? Fiindca parlamentarii au super imunitate, sunt mai presus de lege si oricum DNA-ul e motivat politic sa se ia de bietul oprea.

In schimb, #gociolo pe facebook. Fix pix. Bai prieteni, voi chiar nu v-ati saturat? Nu v-ati saturat sa va fie sila si scarba, dar sa nu faceti nimic? Ce va revolta? De ce e nevoie sa iesiti in strada? De ce e nevoie sa iesiti la vot? Hai sa vedem: politiceinii va fura, va omoara, ce mai trebuie sa va faca sa nu-i mai votati si sa-i dati jos? Am o veste pentru voi, Ciolos pleaca la toamna. Gata. Conform sondajelor, guvernul o sa fie facut de pesede. Il vreti prim ministru pe dragnea, sau mai rau, ponta?

 

 

Leave a Reply