Despre


Salut!

Sunt Baronu si acesta este al 1000000000000000000000000000000000000000000000 blog de pe internet. Felicitari! Vizitand acest blog vei castiga o experienta de viata de neuitat. Vei citi despre aventurile mele de zi cu zi intr-un oras unde nu prea se-ntampla mare lucru.  Totodata poti afla ce parere am eu despre evenimentele din lume, despre politica romaneasca, piata imobiliara si multe alte subiecte de larg interes.

Si da, sunt atat de orgolios incat sunt ferm convins ca parerea mea te intereseaza:)

Despre mine, n-ar fi multe de zis: imi plac plimbarile lungi pe plaja, vinul si berea, cartile, filmele si muzicile. Dar cel mai mult si mai mult imi place sa comentez, ca oricarui roman. Facultatea am facut-o in Fericesti, cartierul Militari, cladirea dintre Piranha si Zaharia (pentru cunoscatori). Tot atunci m-am inscris intr-o organizatie studenteasca unde am stat 3 anisori, dupa care m-am apucat de munca. Am abandonat munca si am plecat la franceji la studiu. Am studiat eu ce-am studiat, am pus umarul si la separarea Belgiei, pana m-a recuperat o mica companie din domeniul petrolier care m-a trimis in nord.

De ce blog-ul? Toata lumea stie ca bloggerii sunt ca un fel de chitaristii secolului XXI, sunt cei mai cool si femeile se bat pentru ei. Asta si am prins o super oferta de hosting:)

Disclaimer De stiut: intamplarile mentionate pe acest site au o baza reala. Identitatea persoanelor implicate a fost protejata prin modificarea numelui. Daca unele persoane se recunosc si se supara, sper sa le treaca.